Etiquetes

divendres, 28 de febrer del 2020

¿Per què diem sempre antifeixisme i no diem mai anticomunisme?

Estic explicant la revolució russa al meu alumnat de 4rt d'ESO. Me llena de orgullo y satisfacción, que deia aquell, poder explicar-los la veritat de la història. Una veritat sovint amagada, silenciada, manipulada o mig explicada.

Després de la resolució del Parlament de la Unió Europea, per la qual es condemnen tots els règims comunistes patits durant el segle XX a Europa, ara, per fi, la veritat històrica serà coneguda per l'opinió pública. Aquesta resolució de 18 de setembre de 2019 també recorda la connivència o entesa secreta que hi va haver entre el nazisme i el comunisme.

Cal parlar més del gulag soviètic, però també de la txeca espanyola, dels jemers rojos cambotjans, del maoisme xinès, del castrisme cubà, del terror de Corea del Nord o de l'Alemanya comunista que per exemple surt a la peli La vida dels altres. Una peli de Hollywood ajudaria molt a difondre aquest mal del segle XX.

Una última reflexió: molts dels que s'omplen la boca amb l'antifeixisme simpatitzen amb el comunisme, és a dir, una altra ideologia diabòlica i enemiga de la llibertat, especialitzada en crear misèria i infelicitat. Que vagin recapacitant els de la Memòria Històrica al nostre país.

CONCLUSIÓ: JA POTS DIR SIN TAPUJOS QUE ETS ANTICOMUNISTA, JA ESTÀ ACCEPTAT, JA NO ÉS POLÍTICAMENT INCORRECTE. 

FES COM FERNANDO ARRABAL, ELL JA HO DEIA ALS ANYS 80 AMB DOS COLLONS!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada