Etiquetes

diumenge, 23 d’octubre del 2011

Els indignats

Tots som dins del Moviment dels indignats. El Moviment no és de quatre arreplegats perroflautes antisistema extrema izquierda radical neohippies, sinó que és transversal. És el Moviment de la majoria, indignada per alguna raó o causa: pensionistes indignats per la pensió miserable, aturats de llarga durada, llicenciats indignats perquè cobren 800€ al mes, autònoms i PIMES indignades perquè no poden tirar endavant, funcionaris indignats pel sou retallat, metges i professors també indignats per les retallades en els SERVEIS SOCIALS BÀSICS D'UN PAÍS, malalts indignats perquè han d'esperar molt a ser atesos, desnonats de la vivenda injustament, mestresses de casa indignades per l'encariment de la cistella de la compra, indignats pel poder de la Banca, indignats pels privilegis dels polítics i dels sindicats, indignats per les sentències de l'Estatut i de la immersió lingüística a les escoles, indignats pels set anys de Zapatero, indignats pel futbol (l'opi del poble) i per la televisió escombraria, indignats perquè ETA encara no ha demanat PERDÓ pels seus crims...

Hi ha indignació perquè hi ha malestar. Hi ha malestar perquè l'estat del benestar sembla que està en perill.
Podrem passar de la indignació a la REGENERACIÓ del sistema capitalista liberal burgès parlamentari?

1 comentari:

  1. D'acord, uns més que d'altres i d'altres menys que uns, acordem que tenim motius per indignar-nos. Motius de diversa índole, que ens toquen més o menys d'aprop, però que tots ells s'aixopluguen sota aquest paraigües.
    De totes maneres la lectura que jo en trec és que malgrat la situació i els nostres motius de pes per indignar-nos, hem de saber veure la part positiva, no crec que tots els indignats siguin uns infeliços, no? O potser si? Hem de saber viure i gaudir del (poc o molt) que tenim, del que ens hem guanyat i del nostre temps que això sí que ningú ens ho pot prendre!

    ResponElimina